Vermeiren verkast naar Wijgmaal
31-08-2011 om 17:38 (3071x gelezen)
Simon Vermeiren tekende woensdagmiddag een overeenkomst met neo-derdeklasser Wijgmaal. Bij onze buren zal de onfortuinlijke Simon proberen zijn carrière te herlanceren, nadat hij rond deze tijd vorig jaar een dubbele open beenbreuk opliep.

Wie erbij was in de oefenpartij van de beloften tegen die van Sint-Truiden zal het nooit meer vergeten. Na amper 10 minuten wedstrijd ging de linksbuiten van OHL in duel met STVV-doelman Henkinet. Beide spelers schoven in een hoek van 180 graden met de scheenbenen tegen elkaar. Geen van hen ging in de fout. Maar dat belette niet dat Simon het uitschreeuwde van de pijn. De kiné's durfden Vermeiren niet verplaatsen, dat kon pas toen de ambulanciers hem mobiliseerden en plaatselijk verdoofden. Het tragisch ongeval gebeurde acht dagen nadat linksback Joeri Vastmans een dubbele beenbreuk opliep.
Samen werkten de twee pechvogels ongemeen hard aan hun comeback en legden ze in het bos ettelijke kilometers af op de mountainbike. Heel OHL hoopt dat een fitte Simon snel weer wedstrijdritme kan opdoen bij de buren uit Wijgmaal. Het spreekt voor zich dat de sportieve staf van OHL de Leuvenaar met argusogen zal blijven volgen.

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Tom Bergs
Deel op Facebook