OHL beslist oefenmatch na kwartier
12-01-2012 om 01:28 (2898x gelezen)
Oud-Heverlee Leuven heeft uiterst makkelijk de maat genomen van vierde klasser SK Kampenhout. Na een kwartier stond de gemengde ploeg van kernspelers en beloften al 3-0 voor, waardoor de wedstrijd al vroeg werd beslist.


De thuisploeg begon flitsend op het kunstgras van Bruineveld, en de bezoekende doelman Cristael moest al meteen de handen uit de mouwen steken na twee pogingen van de bedrijvige Emmerik De Vriese. Wes moest zich echter na twaalf minuten toch gewonnen geven na een plaatsbal van James Shallow. De Brit verdubbelde even later de score, en de bezoekers werden op het kwartier helemaal uitgeteld toen Loris Brogno een inzenden vanop links van Lionel Gendarme in het dak van het doel deed belanden. De rechtsbuiten trof op het halfuur ook nog de lat na een gemeten volley. Vlak voor rusten bekroonde De Vriese zijn optreden met de 4-0.

De tweede helft stak Kampenhout toch nog de neus aan het venster, evenwel zonder gevaar te scheppen. De geel-blauwen kregen zelfs op het uur de forfaitscore aangesmeerd nadat Brogno werd neergeduwd in het strafschopgebied. Simon Bracke zette de penalty beheerst om.
Bij OHL speelde Kevin Roelandts 80 minuten mee. "Om nog meer wedstrijdritme op te doen", klinkt het bij de Bruggeling, die in Knokke zijn fysische paraatheid verder aanscherpte en binnenkort hoopt over al zijn mogelijkheden te beschikken. Joeri Vastmans van zijn kant moest worden vervangen na een kniestoot in de rug.


Marc Van Den Noordgaete
Gepubliceerd door Marc Van Den Noordgaete
Deel op Facebook