Contract Vastmans in onderling overleg stopgezet
29-01-2012 om 20:30 (3523x gelezen)
Joeri Vastmans en OHL zijn overeengekomen om het nog lopende contract van de Limburger stop te zetten. De ex-kapitein van OHL kan nu als vrije speler op zoek naar een nieuwe club. Joeri gaf eerder al aan dat hij graag weg wou uit Leuven omdat hij niet aan spelen toekwam.

Met Joeri verlaat een monument Den Dreef. De voorbije zes seizoenen gaf Vastmans in elke wedstrijd steeds het beste van zichzelf en vocht hij voor elke morzel grond. De linksback ging steeds voorop in de strijd en hielp Leuven mee groeien. Vorig seizoen had hij ook een aandeel in het openbeuken van de poorten naar eerste klasse. De onfortuinlijke ex-kapitein liep begin vorig seizoen een dubbele beenbreuk op en diende maandenlang te revalideren. In de galawedstrijd tegen Lommel maakte Joeri zijn comeback onder een luid applaus.

Dit seizoen mocht hij één keertje heel even van eerste klasse proeven. Enkele weken geleden gaf Vastmans al aan dat hij meer wilde voetballen. Nu het contract met OHL is ontbonden, kan Joeri op zoek naar een club waar hij zijn carrière nieuw leven kan inblazen. Het bestuur, de sportieve staf en de supporters danken Joeri voor wat hij voor de club heeft gedaan en hopen hem af en toe nog eens terug te zien aan Den Dreef.

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook