Gelijkspel tegen KV Mechelen
10-01-2014 om 16:52 (2050x gelezen)
In een partijtje van twee keer 35 minuten waarin de jeugd een kans kreeg, hielden OHL en KV Mechelen elkaar in evenwicht. De Leuvenaars klommen in de eerste periode op voorsprong via een kopbal van Ngolok, na een gemeten vrijschop van Bracke. Halfweg de tweede helft bracht De Petter KV Mechelen langszij.

OHL startte goed aan de partij: Bandalovski dweilde zijn rechterflank af, zette goed voor naar Bracke en die trapte over doel. Mechelen antwoordde op het kwartier met een vluchtschot van Van Tricht dat een meter over waaide. Iets voor het halfuur klom OHL op voorsprong toen Ngolok een vrijschop van Bracke binnen buffelde.

Halfweg de tweede helft bracht De Petter, na een Mechelse hoekschop de stand opnieuw in evenwicht. Net ervoor had Trajkovski al voor dreiging gezorgd voor het Leuvense doel. Voor OHL probeerde Ngolok het van ver, maar Evariste kon daarmee de jonge Mechelse doelman niet in verlegenheid brengen. Kort voor affluiten draaide Yagan de bal maar net naast de verste staak na een knappe individuele actie.

"Ik heb de jonge gasten wat speelminuten gegund", stelt Van Geneugden. Hij deed dat deels bewust, voor een deel ook noodgedwongen omdat de zware stage zijn tol eist bij een aantal spelers. "Messoudi moest afhaken met een blessure aan de hamstrings en voor Thompson, die intensief heeft meegetraind vanmorgen, kwam deze wedstrijd te vroeg. Met Ruytinx wilde ik geen risico lopen, Azevedo sukkelde wat met de knie, Ogunjimi met de aanhechting van de buikspieren en Pettersson had zware benen", maakt Van Geneugden het medisch bulletin op.

Stef Peuskens

Opstelling OHL: Lenaerts, Van Goethem, Azevedo (Cerigioni), Ngolok, Bandalovski, Buysens, Gislason, Dehond (Wijns), Bracke (Van Eenoo), Yagan, Bastiaens.
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook