Oefenwedstrijd
SK Kampenhout - Oud-Heverlee Leuven
1 - 3
De Zeype
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
OHL sluit zware trainingsdag af met overwinning
29-06-2011 om 22:55 (4240x gelezen)
Doelpunten van Amoah, Hayen en Weuts zorgden ervoor dat OHL op het veld van nieuwbakken vierdeklasser Kampenhout een logische overwinning boekte. Een kwartier voor affluiten slikten de Leuvenaars een klutsgoal. Veel belang mag je echter niet hechten aan de wedstrijd, laat staan aan de uitslag. Coach Van Geneugden had er eerder die dag immers al tot twee keer toe flink de pees op gelegd.

Aan de rust hingen de bordjes, enigszins verrassend, nog steeds in evenwicht. De thuisploeg voetbalde goed mee, stak enkele mooie combinaties in elkaar en forceerde een drietal goede doelkansen. OHL dreigde een paar keer via Ruytinx, Remacle en De Vriese, maar zij vonden telkens doelman Cristael op hun weg. Als de ex-OHL goalie dan toch eens verslagen leek, zoals bij een dubbele poging van Ruytinx en Vermeulen op het halfuur, dan kreeg hij assistentie van één van zijn verdedigers om de bal tot twee keer toe van de lijn te keren.

Vroeg in de tweede periode gaf Amoah in zijn eerste speelminuten voor OHL al zijn visitekaartje af. Eerst botste hij nog op de thuisdoelman, wat later verlengde de Zweed een doorsteekbal van Schoonjans in doel. Op het uur verdubbelde Hayen met het hoofd de voorsprong, op hoekschop van een erg bedrijvige Schoonjans. Een kwartier voor affluiten lukte Kampenhout de aansluitingstreffer: een vrijschop van Outtier week af op Colson en zo katapulteerde de bal voorbij de verbouwereerde Lenaerts. Wat later rondde Weuts een knappe Leuvense actie mooi af en hij bracht zo de 1-3 eindcijfers op het bord.

Coach Ronny Van Geneugden stelde na de partij dat hij vooral wou zien hoe zijn jongens drie zware trainingen op één dag zouden verteren. "Vanmorgen vond er fysieke baltraining plaats, na de middag volgde een duurloop in het bos en dan net een wedstrijd tegen Kampenhout."
Azevedo ontbrak op het wedstrijdblad, maar dat bleek vooral preventief. "Die jongen speelde tot 5 juni eindronde en die moeten we dus wat sparen."
Morgen traint OHL om 15u, vrijdag staan er twee trainingen op het programma, zaterdag trekt OHL na een training naar Veldegem, waar het Cercle Brugge partij zal geven.

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook
Wedstrijdgegevens
SK Kampenhout Oud-Heverlee Leuven  
Basisopstelling Basisopstelling Doelpunten
    49' Amoah Patrick 0 - 1
61' Hayen Nicky 0 - 2
74' Colson Ben 1 - 2
81' Weuts Koen 1 - 3
Invallers Invallers Arbitrage: Dries Vanvinkenroye