Oefenwedstrijd
KV Woluwe-Zaventem - Oud-Heverlee Leuven
0 - 2
Gemeentelijk Sportstadion
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
OHL wint gezapig oefenpartijtje
06-07-2011 om 22:54 (3629x gelezen)
Met doelpunten van Nys en Remacle nam OHL relatief makkelijk afstand van Woluwe-Zaventem. De derdeklasser voetbalde nochtans meer dan behoorlijk mee en forceerde zelfs enkele kansen.

Tester Chigou zorgde in de openingsminuten voor het eerste gevaar. De Kameroener pakte de bal aan, draaide goed en knalde dan naar doel, waar doelman Billast redding bracht. De tweede kans voor OHL was wel raak: Roelandts zette voor op rechts en Nys kopte binnen. Voor de eerste doelpoging van de thuisploeg was het wachten tot tien minuten voor rusten, toen trapte Buscema een halve meter naast doel. Wat later zag De Pauw zijn vrijschop afwijken en een half metertje naast doel belanden. In de slotminuten van de eerste periode ging Van Ongeval onder een voorzet van Annys door, Roelandts was te verrast om binnen te leggen.

Iets voor het uur werd een heel bedrijvige Remacle op het randje van de zestienmeter gehaakt. De scheids legde de bal op de stip, Remacle trapte de elfmeter zelf binnen en verdubbelde zo de Leuvense voorsprong. Kort voor affluiten besloot Remacle nog eens voorlangs.

Coach Van Geneugden had er geen moeite mee om toe te geven dat de wedstrijd weinig om het lijf had. "We hebben vanmiddag nog stevig getraind en ik vroeg de jongens om zeker geen risico's te nemen. Nu volgt de belangrijkste fase van de voorbereiding. Morgen trainen we om 11u en om 14u trekken we op oefenkamp naar het Nederlandse Oisterwijk."
Wie die trip niet zal meemaken, is tester Chigou. "Te licht", oordeelde Van Geneugden. Van Goethem en Vermeulen kampen met een lichte blessure. Vastmans, Vermeiren en Verhamme zijn out, maar gaan wel mee op oefenkamp. Zondag volgt de partij tegen de buren uit Wijgmaal.

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook
Wedstrijdgegevens
KV Woluwe-Zaventem Oud-Heverlee Leuven  
Basisopstelling Basisopstelling Doelpunten
    19' Nys Pieter 0 - 1
55' Remacle Jordan (penalty) 0 - 2
Invallers Invallers Arbitrage: Erik Bury