Oefenwedstrijd
Oud-Heverlee Leuven - SMS Lubbeek
5 - 1
Bruineveld
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
Vlotte zege tegen verdienstelijk Lubbeek
13-12-2011 om 23:39 (2736x gelezen)
OHL heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen SMS Lubbeek gewonnen met 5-1. Bij de rust stond het 2-0 tegen de verdienstelijk spelende eerste provincialer. De bezoekers lukten na de pauze de aansluitingstreffer, maar moesten dan toekijken hoe OHL verder uitliep.

Ronny Van Geneugden liet spelers opdraven die tot nu toe weinig of niet in actie kwamen. Kevin Roelandts maakte na drie maanden blessureleed eindelijk zijn rentree, en ook Emmerik De Vriese verscheen na zijn knieblessure opnieuw aan de aftrap. Het was overigens de Knokkenaar die de score al na vijf minuten opende en de hoekschop trapte die door Kempeneers in doel werd verwerkt.
Lubbeek speelde aardig mee en lukte vlak na de pauze ook de verdiende aansluitingstreffer via Theys. Het werd echter definitief uitgeteld nadat Amoah een scherpe voorzet van Vastmans met de hak in hoel verwerkte. De ingevallen Shallow kapte mooi de Lubbeekgoalie uit en zorgde voor de 4-1, terwijl Schoonjans in de slotfase door de buitenspelval glipte en de eindstand vastlegde.

Opmerkelijk was het uitvallen van de eerste assistent van de ref na een halfuur met een spierblessure. Een wisselspeler van OHL nam eventjes over, waarna trainer Ronny Van Geneugden himself de laatste tien minuten van de eerste helft de vlag hanteerde. Voor de tweede periode werd een nieuwe linesman gevonden, waarna de coach terug in de dug-out kon plaatsnemen.


Marc Van Den Noordgaete
Gepubliceerd door Marc Van Den Noordgaete
Deel op Facebook